tisdag 12 maj 2009

Månadens magbild

En helt färsk bild på magen..tagen för några minuter sedan.
Är nu i v. 27, om jag jämnför bilden med förra månadens bild så ser jag inte så stor skillnad.. men i verkligheten så är det stor skillnad. Så kameran riktades nog inte på samma sätt som förra gången.
SF måttet ligger iaf på 23 och det måttet har jag haft sista mätningarna med mina grabbar..så större mage har jag iaf denna gång.

4 kommentarer:

MissParker sa...

Fin mage du har!
Ja visst är det lite konstigt det där att det man själv ser inte ser likadant ut på bild!

Cessan sa...

Jo visst är det så.. men även sambon tyckte att magen på bilden blev mindre än i verkligheten :D
Men sen är det ju den biten med vinkling av kameran och ljussken som kan förvirra en massa också. Sen låg förmodligen bebisen som ett V också..känns lite som det.så då ser väl magen lite mindre ut också..

Linda sa...

Vilken superfin mage, och visst har den växt!! :D

Jag såg att du hade kineser och blev så lycklig, inte många som har det. Ska skaffa en i framtiden men just nu är det bebis som gäller:)

Nu ska jag snoka vidare i din blogg!

Kram Linda (Besök från AFF-juligruppen)

Cessan sa...

Kineser blir ju mer och mer vanligt nu..fast tyvärr är de flesta blandisar..men man kan ju ha bebis och valp samtidigt..funkade jätte bra för oss.. Oliver (född 07) var 10 dagar gammal när våran äldsta hane parade en tik..vi tog en valp som betalning så Oliver var ju inte så gammal när valpen kom. Så kan jag ha 2 vuxna och en valp samtidigt som bebis så klarar du nog av en valp samtidigt hihi.. (tycker det är jätte kul med folk som faktiskt gillar kineser)